WAGC-delegatie Acro dit weekend in actie in Maldegem

Delphine Gosseye   ‐  Vrijdag 9 mrt 2018

Dit weekend staat de derde provinciale voorronde Acro op de planning in Maldegem. De laatste voorbereidingswedstrijd voor onze geslecteerde WAGC- en WK-gymnasten alvorens zij kunnen knallen in Antwerpen!

Na de fantastische resultaten op de MIAC en World Cup in Portugal komen onze acrogymnasten dit weekend in actie op de laatste provinciale voorronde. Meer dan 500 gymnasten zullen dit weekend strijden voor een selectieplaatsje voor het Vlaams kampioenschap. Voor de provincies Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant worden eveneens de provinciale titels verdeeld.

De geselecteerde WAGC-gymnasten brengen dit weekend naast hun tempo- en balansoefening eveneens hun combined oefening. Het ideale moment om hun oefening al even in een wedstrijdsituatie voor de jury te brengen. Wil je hen in Antwerpen aan het werk zien? Bekijk dan snel hoe het programma er voor hen uitziet!

Onze topsport Senioren teams nemen dit weekend even rust en zullen niet deelnemen aan deze wedstrijd. Het Meisjes paar Noémie Lammertyn en Lore Vanden Berghe heeft momenteel te kampen met een voetblessure van Noémie. Gymnasten en trainersteam zetten alles op alles om in Antwerpen te schitteren!

Let's Team Up!
Sporting Antwerpen

Countdown

Days
Hours
Minutes
Seconds