Met de steun van


Koop nu je tickets voor het WK en de WAGC Acro!

Delphine Gosseye   ‐  Woensdag 13 sep 2017

Let's Team Up!

Goed nieuws voor alle acrofans! Vanaf VANDAAG, maandag 11 september, kan je tickets kopen voor het event bij uitstek in 2018, het Wereldkampioenschap en de World Age Group Competitions Acrobatische Gymnastiek 2018!

In voorverkoop kost een individueel ticket voor het WK € 20 voor de kwalificaties en € 25 voor de finales. Voor de jongerencompetitie, de World Age Group Competitions, betaal je € 16 voor de kwalificaties en € 18 voor de finales. Deze ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en vrij gebruik P&R, tram en bus bij je verplaatsing naar en van het evenement. Elk ticket is een dagticket en geeft je toegang tot alle wedstrijden die die dag plaatsvinden.

Er is een speciaal tarief voor families met kinderen (vanaf 4 personen waarvan minimum 2 kinderen tot 12 jaar) voor leden van de Gymnastiekfederatie Vlaanderen (groepen van 20 personen) en voor wie meerdere wedstrijden wenst bij te wonen (combitickets en eventpassen). Kinderen jonger dan 3 jaar komen er gratis in mits het betalen van 3 euro servicekosten. Ben je lid bij een Gymfed-club? Vraag dan je kortingscode aan je clubsecretaris!

Opgelet: familietickets kunnen alleen telefonisch besteld worden via Tele Ticket Service, bereikbaar in België op 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.) en vanuit Nederland op het nummer 0900/45.000.45 (max. 0,45 euro/min.).

Een gedetailleerde wedstrijdtiming wordt pas dichter bij het event bekend gemaakt. De tickets worden bezorgd zodra de aanvangsuren van de competities gekend zijn.

Sporting Antwerpen

Countdown

Days
Hours
Minutes
Seconds